СПОРТСКА САЛА

Фудбал, баскет и ракомет за рекреативно спортување

ФИТНЕС

CYBEX фитнес Центар со најдобриот тим на инструктори

ТЕНИС

Тениски терени и модерен кафе бар во срцето на Аеродром

АЕРОБИК ЦЕНТАР

Совршена програма со интензивни тренинзи

РИТМИЧКА ГИМНАСТИКА

За сите девојчиња од 5 – 12 години, ритмичка гимнастика

Натпревари

Спортскиот храм на РК Вардар, ЖРК Вардар и МЗТ Скопје Аеродром

НАСТАНИ

Ж.Р.К. Вардар
  • четврток
  • 26.05.2016
Ж.Р.К. Металург
Ж.Р.К. Вардар
  • среда
  • 25.05.2016
Ж.Р.К. Куманово