Настани

  • Почеток 04.09.2018 во 20:15 часот

Вардар - Железничар

СЕХА лига

  • Почеток 18.09.2018 во 20:15 часот

Вардар - Стеауа

СЕХА лига

  • Почеток 22.09.2018 во 17:30 часот

Вардар - Кристијанштад

Лига на шампиони