Вести

  • 28.06.2017

Интензивни тренинзи во аеробик центарот 6 пати неделно

Аеробик центар

  • 28.06.2017

Седум тренинзи во неделата во фитнес центарот Cybex за побрзи резултати пред летниот одмор

Фитнес центар Cybex

  • 28.06.2017

Роденденски забави во игротека Бајка

Игротека Бајка

  • 28.06.2017

Отворено првенство на Македонија за ветерани во ТК Теннис Парк

TK"Теннис Парк"

  • 27.06.2017

Неделна програма во игротека Бајка

Неделна програма 26.06-02.07.2017

  • 20.06.2017

Вежбајте гратис во август во фитнес центарот Cybex

Фитнес центар Cybex

  • 20.06.2017

Најбрзи и видливи резултати во летото со Insanity групата

Aeробик центар

  • 19.06.2017

Aвтоперална Sonax - Понуди и акции

Автоперална SONAX

  • 18.06.2017

Активности во игротека ,,Бајка”

Неделна програма 19-25.06.2017

  • 16.06.2017

Запознајте го Филип – Фитнес инструктор во теретаната Cybex

Фитнес центар Cybex