Вести

  • 15.10.2018

Портокалов и црвен тенис во ТК Теннис Парк – Скопје

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 15.10.2018

Протеинско смути во кафе-бар Бајка за да го нахраниме телото по тренингот

Кафе-бар Бајка

  • 15.10.2018

Интензивни тренинзи во аеробик центарот 5 пати неделно

Тоtal body workout во аеробик центарот

  • 15.10.2018

Настани во ,,Јане Сандански"

Спортски Центар Јане Сандански

  • 15.10.2018

Настани во игротека Бајка

Неделна програма 15-21.10.2018

  • 09.10.2018

Kреативна работилница во игротека Бајка

Игротека Бајка

  • 09.10.2018

Зошто да почнете со total body workout во аеробик центарот

Aeробик центар

  • 09.10.2018

Србљак победник на Државното првенство на Македонија во тенис

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 09.10.2018

Игротека Бајка - Неделна програма

Неделна програма 08-14.10.2018

  • 01.10.2018

10 видови јаглехидрати кои помагаат во намалување на тежината

Фитнес центар Cybex