Вести

  • 25.02.2019

Натпревари во арената Јане Сандански оваа недела

Спортски Центар Јане Сандански

  • 25.02.2019

Креативна работилница во четврток во игротека ,,Бајка"

Игротека Бајка

  • 25.02.2019

Настани во игротека Бајка

Неделна програма 25.02-03.03.2019

  • 24.02.2019

Teннис Парк домаќин на Ветерански турнир

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 21.02.2019

Заврши Зимското отворено првенство во тенис до 18 години

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 19.02.2019

Најбрзи и видливи резултати во летото со HIIT групата

Аеробик центар

  • 19.02.2019

Интересен и интезивен тренинг со степери во фитнес центарот Cybex

Фитнес центар Cybex

  • 19.02.2019

Хемиско чистење на возилата во автоперална SONAX

Автоперална Sonax

  • 19.02.2019

Роденден од соништата во игротека Бајка

Зошто секое дете сака да слави роденден во Бајка?

  • 19.02.2019

Слободни активности во игротека Бајка

Неделна програма 18-24.02.2019