Вести

  • 11.02.2019

Нов распоред во аеробик центарот

Аеробик центар

  • 11.02.2019

Ритмичка гимнастика за правилен раст и развој кај детето

Детски дисциплини во аеробик центарот

  • 11.02.2019

Настани во спортскиот центар Јане Сандански оваа недела

Спортски Центар Јане Сандански

  • 11.02.2019

Големо намалување на женската колекција во Hummel

Фан шоп Вардар и спортска продавница на Hummel

  • 11.02.2019

Програма во игротека Бајка

Неделна програма 11-17.02.2019

  • 05.02.2019

Перење автомобили во зимскиот период од годината

Автоперална SONAX

  • 05.02.2019

30% намалување во спортската продавница на Hummel

Вардар фан шоп

  • 05.02.2019

Фит дисциплини за вашите деца во аеробик центарот

Ритмичка гимнастика и спортска градинка

  • 05.02.2019

Рекреативни термини во ТК Теннис Парк - Скопје

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 05.02.2019

Вежбај во теретаната Cybex во одлични услови

Фитнес центар Cybex