Вести

  • 05.02.2019

Роденденски забави и активности во игротека Бајка

Неделна програма 04-10.02.2019

  • 28.01.2019

Победници на Зимското Отворено Првенство до 16 години

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 28.01.2019

Настани во спортскиот центар Јане Сандански

Спортски Центар Јане Сандански

  • 28.01.2019

Што вежбаме на тренинзите Total body workout во аеробик центарот

Аеробик центар

  • 28.01.2019

Игротека Бајка ве очекува и оваа недела

Неделна програма 28.01-03.02.2019

  • 28.01.2019

Зимско Отворено првенство во ТК Теннис Парк

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 21.01.2019

Детски дисциплини во аеробик центарот

Ритмичка гимнастика и спортска градинка

  • 21.01.2019

Која е вашата омилена фит дисциплина во аеробик центарот?

Аеробик центар

  • 21.01.2019

Програма во игротека Бајка

Неделна програма 21-27.01.2019

  • 18.01.2019

Одличен почеток на членовите на Теннис Парк

Божиќен турнир во Белград