Вести

  • 29.10.2018

Бесплатна Halloween забава во игротека Бајка

Игротека Бајка

  • 25.10.2018

Кои се бенефитите од смути за појадок?

Кафе-бар Бајка

  • 23.10.2018

HIIT тренинзи во аеробик центарот

Aeробик центар

  • 23.10.2018

Од среда замена на ваучерите со пластифицирани картички

Спортски Центар Јане Сандански

  • 23.10.2018

Програма во игротека Бајка за оваа недела

22-28.10.2018

  • 15.10.2018

Портокалов и црвен тенис во ТК Теннис Парк – Скопје

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 15.10.2018

Протеинско смути во кафе-бар Бајка за да го нахраниме телото по тренингот

Кафе-бар Бајка

  • 15.10.2018

Интензивни тренинзи во аеробик центарот 5 пати неделно

Тоtal body workout во аеробик центарот

  • 15.10.2018

Настани во ,,Јане Сандански"

Спортски Центар Јане Сандански

  • 15.10.2018

Настани во игротека Бајка

Неделна програма 15-21.10.2018