Вести

  • 14.06.2017

Нови летни пијалаци во кафе-бар Теннис Парк

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 11.06.2017

Вежбај во аеробик центарот и врати ја енергијата со протеинско смути по специјална цена

20% попуст на протеинското смути во кафе-бар Бајка

  • 11.06.2017

Креативна работилница во четврток во игротека Бајка

Неделна програма 12-18.06.2017

  • 11.06.2017

Започнува Тennis Europe турнирот во ТК Теннис Парк

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 08.06.2017

Плати 2 и вежбај 3 месеци во фитнес центарот Cybex

Фитнес центар Cybex

  • 07.06.2017

Запознајте се со спортската атракција падел-тенис во Теннис Парк

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 07.06.2017

Ново летно мени во игротека Бајка

Кафе-бар и игротека Бајка

  • 06.06.2017

Свечена церемонија за Вардар утре од 21 часот во Јане Сандански

Доделување на шампионскиот пехар и златните медали

  • 05.06.2017

Едукативна работилница и театарска претстава оваа недела во игротека Бајка

Неделна програма 05-11.06.2017

  • 30.05.2017

Пристигна новата колекција во спортската продавница на Hummel

Фан шоп и спортска продавница Hummel