Вести

  • 27.01.2018

Стоилковски победник на Зимското отворено првенство до 14 години

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 23.01.2018

Распоред на фит дисциплини во аеробик центарот

Аеробик центар

  • 23.01.2018

Турнир во ТК,,Теннис Парк" за јуниори и јуниорки

TK"Теннис Парк"

  • 22.01.2018

Настани во ,,Јане Сандански" оваа недела

Спортски Центар Јане Сандански

  • 22.01.2018

Неделна програма во игротека Бајка

Неделна програма 22-28.01.2018

  • 18.01.2018

Бесплатен влез за натпреварите од ВРХЛ лигата

Вардар домаќин на ВРХЛ лигата

  • 16.01.2018

Натпреварувачки пакет ПРО во ТК,,Теннис Парк"

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 15.01.2018

Јана Стојанова со две титули од Божиќниот турнир Tennis Europe

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 15.01.2018

Настани во ,,Јане Сандански" оваа недела

Спортски Центар Јане Сандански

  • 14.01.2018

Креативна работилница во четврток во игротека ,,Бајка"

Неделна програма 15-21.01.2018