Вести

  • 04.07.2017

Караташев победник на турнирот за ветерани во ТК Теннис Парк

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 04.07.2017

Тренинзи во теретана во лето

Фитнес центар Cybex

  • 02.07.2017

Плати 2000 денари во јули, вежбај гратис во август во аеробик центарот

Нова летна понуда

  • 02.07.2017

Креативна работилница, слободни активности и роденденски забави во игротека Бајка

Неделна програма (03-09.07.2017)

  • 28.06.2017

Интензивни тренинзи во аеробик центарот 6 пати неделно

Аеробик центар

  • 28.06.2017

Седум тренинзи во неделата во фитнес центарот Cybex за побрзи резултати пред летниот одмор

Фитнес центар Cybex

  • 28.06.2017

Роденденски забави во игротека Бајка

Игротека Бајка

  • 28.06.2017

Отворено првенство на Македонија за ветерани во ТК Теннис Парк

TK"Теннис Парк"

  • 27.06.2017

Неделна програма во игротека Бајка

Неделна програма 26.06-02.07.2017

  • 20.06.2017

Вежбајте гратис во август во фитнес центарот Cybex

Фитнес центар Cybex