Вести

  • 20.06.2017

Најбрзи и видливи резултати во летото со Insanity групата

Aeробик центар

  • 19.06.2017

Aвтоперална Sonax - Понуди и акции

Автоперална SONAX

  • 18.06.2017

Активности во игротека ,,Бајка”

Неделна програма 19-25.06.2017

  • 16.06.2017

Запознајте го Филип – Фитнес инструктор во теретаната Cybex

Фитнес центар Cybex

  • 14.06.2017

Нови летни пијалаци во кафе-бар Теннис Парк

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 11.06.2017

Вежбај во аеробик центарот и врати ја енергијата со протеинско смути по специјална цена

20% попуст на протеинското смути во кафе-бар Бајка

  • 11.06.2017

Креативна работилница во четврток во игротека Бајка

Неделна програма 12-18.06.2017

  • 11.06.2017

Започнува Тennis Europe турнирот во ТК Теннис Парк

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 08.06.2017

Плати 2 и вежбај 3 месеци во фитнес центарот Cybex

Фитнес центар Cybex

  • 07.06.2017

Запознајте се со спортската атракција падел-тенис во Теннис Парк

ТК “Теннис Парк”-Скопје