Вести

  • 19.04.2017

Меѓународен ИТФ турнир во Теннис Парк

TK"Теннис Парк"

  • 18.04.2017

Теннис Парк ги отвори сите четири тениски терени

TK"Теннис Парк"

  • 17.04.2017

Неделна програма во игротека Бајка

Неделна програма 17-23.04.2017

  • 12.04.2017

Дополнителна енергија за спортските активности во ТК Теннис Парк

TK"Теннис Парк"

  • 10.04.2017

Членовите на ТК Теннис Парк нижат успеси

Стоилковски и Стојанова победници на турнирот "Дамјан Димиќ"

  • 10.04.2017

И децата вежбаат во аеробик центарот на СЦ Јане Сандански

Детски дисциплини

  • 10.04.2017

Да ги бодриме Вардарки во “Јане Сандански” во четврт-финалето од Лигата на шампионите

Настани во арената "Јане Сандански"

  • 10.04.2017

Велигденска програма во игротека Бајка оваа недела

Неделна програма 10-16.04.2017

  • 06.04.2017

Соработка на фитнес центарот Cybex и Polleo Sport

Фитнес центар Cybex

  • 04.04.2017

Рекреирајте тенис на отворените терени на Теннис Парк

Ценовник