Вести

  • 04.04.2017

Aвтоперална Sonax - Одлични понуди за блескаво и чисто возило

Автоперална Sonax

  • 04.04.2017

Роденден од соништата во игротека Бајка

Игротека Бајка

  • 02.04.2017

Креативна работилница во игротека Бајка оваа недела

Неделна програма 03-09.04.2017

  • 30.03.2017

Дечиња од 3-5 години на спортска градинка во "Јане Сандански"

Аеробик центар

  • 29.03.2017

Марко Стоилковски со одличен успех на Меѓународен турнир во Хрватска

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 28.03.2017

Маскенбал во игротека Бајка за 1-ви април

Игротека "Бајка"

  • 27.03.2017

Отворена сезоната на падел во ТК Теннис Парк

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 27.03.2017

Претстава и маскенбал во игротека Бајка оваа недела

Неделна програма 27.03-02.04.2017

  • 18.03.2017

Членарини во фитнес центарот Cybex

Фитнес центар Cybex

  • 18.03.2017

Мартина Мицевска – Инструкторка по Total body workout во аеробик центарот

Интервју со Мартина Мицевска