Вести

  • 24.03.2018

Пилатес – одмор за телото

Aeробик центар

  • 22.03.2018

СЕХА Ф4 турнирот ќе се одржи во ,,Јане Сандански"

Спортски Центар Јане Сандански

  • 19.03.2018

Подготовките за летниот одмор почнуваат - Тренирај 7 пати во неделата во фитнес центарот Cybex

Фитнес центар Cybex

  • 19.03.2018

Роденденски забави во игротека Бајка

Неделна програма 19-25.03.2018

  • 18.03.2018

Успешна втора недела од Источно Европскиот Шампионат во Анталија

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 13.03.2018

Одличен настап на членовите на ТК Теннис Парк во Анталија

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 12.03.2018

Настани во ,,Јане Сандански" оваа недела

Спортски Центар Јане Сандански

  • 11.03.2018

Креативна работилница и слободни активности во игротека Бајка

Неделна програма 12-18.03.2018

  • 07.03.2018

Креативна работилница за празникот на жената во игротека Бајка

Игротека Бајка

  • 06.03.2018

Стојановски во Анталија на турнирот до 12 години

ТК “Теннис Парк”-Скопје