Вести

  • 07.03.2017

Oтворено првенство на Македонија во Зелен Тенис во ТК Теннис Парк

Јуниори и Јуниорки до 11 години

  • 07.03.2017

Победници на турнирот за ветерани во ТК Теннис Парк

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 06.03.2017

Натпревари во арената Јане Сандански за оваа недела

Спортски Центар Јане Сандански

  • 06.03.2017

Креативна работилница за 8-ми март во игротека Бајка

Игротека Бајка

  • 06.03.2017

Програма во игротека Бајка за оваа недела

Неделна програма 06-12.03.2017

  • 01.03.2017

Симева не успеа да го освои финалето на Отвореното првенство за јуниорки до 16 години

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 01.03.2017

Нова фит-дисциплина во аеробик центарот

Total body workout

  • 27.02.2017

Симева во финалето на Отвореното првенство до 16 години

ТК “Теннис Парк”-Скопје

  • 27.02.2017

Отворена летната тераса на игротека Бајка

Неделна програма 27.02-05.03.2017

  • 26.02.2017

Настани во Спортскиот центар Јане Сандански оваа недела

Спортски Центар Јане Сандански