Календар на настани

Спортскиот комплекс Јане Сандански е храм на најголемите спортски случувања во земјата и воопшто во Европа.Календарот на настани ги содржи сите информации околу престојните настани кои љубителите на спортот не смеат да ги пропуштат.Посетете не!