Во понеделникот се одржа финалето во ТК ,,Теннис Парк" од Отвореното првенство на Македонија во тенис до 16 години. Симева успеа да ја освои титулата откако ја победи Ристевска со 2-1 во сетови.
Во петок (03.02.2018) од 17:00 часот, МЗТ Скопје Аеродром - Олимпија (АБА Лига). Картите се веќе во продажба.
Во игротека ,,Бајка" оваа недела имаме слободни активности во понеделник и петок.
Роденденски забави имаме во вторник од 18:30-20:30 часот, во среда од 18:00-20:00 часот, четврток од 19:30-21:30 часот, сабота од 12:00-14:00, и од 19:30-21:30 часот, и во недела од 17:00-19:00 часот.