Неделни активности во игротека ,,Бајка" за оваа недела:
Роденденски забави имаме во понеделник (05.02.2018) од 19:30-21:30 часот, четврток (08.02.2018) од 19:30-21:30 часот, петок (09.02.2018) од 19:30-21:30 часот, сабота (10.02.2018) од 12:00-14:00 часот, и од 19:30-21:30 часот. И во недела (11.02.2018) од 12:00-14:00 часот, и од 17:00-19:00 часот.
Слободни активности во текот на целиот ден имаме во вторник (06.02.2018), среда (07.02.2018).
Следете ја нашата фан-страна https://www.facebook.com/igrotekabajka/ на Facebook и бидете во тек со сите новости и информации, или јавете се во игротеката на 071-398-032.