Oваа недела ве покануваме во нашата игротека на слободни активности во текот на целиот ден во понеделник (12.02.2018), четврток (15.02.2018), петок (16.02.2018) и недела (18.02.2018).
Нашата игротека изобилува од најразлични играчки и реквизити, а додека вашите дечиња се забавуваат вие опуштете се во нашиот кафе-бар со некој топол пијалок од зимското мени. 
Роденденски забави имаме во вторник (13.02.2018) од 18:30-20:30 часот, среда (14.02.2018) од 18:00-20:00 часот, и во сабота (17.02.2018) имаме две роденденски забави од 12:00-14:00 часот, и од 17:00-19:00 часот.
Следете ја нашата фан-страна https://www.facebook.com/igrotekabajka/ на Facebook и бидете во тек со сите новости и информации, или јавете се во игротеката на 071-398-032.