Смути пијалоците се еден од полесните и побрзите начини да го подобрите имунитетот, и да внесете повеќе витамини во вашиот организам, како и да го забрзате метаболизмот. Денес има повеќе од 100 видови смути кои луѓето низ светот ги конзумираат и секојдневно се измислуваат нови.
Розевото смути во кафе-бар “Бајка” е дефинитивното омиленото помеѓу нашите посетители. Најчесто се конзумира во утринските часови, а поради неговата обилност заменува и цел утрински оброк.
Оваа магична напивка освен што ја подготвуваме со голема количина љубов, додаваме и јаготки, малини, банана, брусница, ленено семе, млеко и доза позитивна енергија.
Повелете на терасата на кафе-бар “Бајка”, и ви препорачуваме да го пробате розевото смути и да го започнете денот здраво.