Роденденски забави и слободни активности оваа недела во игротека ,,Бајка". На деновите кога имаме роденденски забави можете да не посетите до еден час пред да започне роденденската забава.
Понеделник (05.03.2018) - Слободни активности.
Вторник (06.03.2018) - Слободни активности.
Среда (07.03.2018) - Слободни активности.
Четврток (08.03.2018) - Роденденска забава од 19:30-21:30 часот.
Петок (09.03.2018) - Слободни активности.
Сабота (10.03.2018) - Роденденска забава од 12:00-14:00 часот.
Недела (11.03.2018) - Слободни активности.