Започнаа новата почетна јога група и функционалните тренинзи во аеробик центарот. 
Освен веќе напредната јога група (вторник-четврток од 20:30-21:30 часот), сега имаме и почетна група која се одржува секои вторник и четврток веднаш по првата група јога, од 21:30-22:30 часот.
Цената изнесува 1.300 денари месечно.
Исто така, минатата недела веќе започнаа и функционалните тренинзи со нашата инстуркторка Мони.
Тренинзите се одржуваат секои вторник и четврток од 18:30-19:30 часот, и во сабота од 10:00 часот наутро.
За дополнителни информации јавете се во нашиот аеробик центар на 070-268-048.