Ченовите на ТК ,,Теннис Парк" - Скопје Александра Симева и Јана Стојанова заедно со тренерот Димитар Лабудовиќ, денес отпатуваа на Источно Европскиот Шампионат во тенис до 14 години кој ќе се одржи во Анталија Турција. Македонската јуниорска репрезентација до 14 години ќе учествува на овој турнир 07.03.2018 до 17.03,2018 година. Им посакуваме голем успех!