И оваа недела имаме креативна работилница во игротека ,,Бајка", овој пат во четврток (15.03.2018).
Слободни активности имаме во понеделник (12.03.2018), вторник (13.03.2018), и петок (16.03.2018).
Роденденски забави имаме во среда (14.03.2018) од 17:00-19:00 часот, и од 19:30-21:30 часот.
Во сабота (17.03.2018) од 19:30-21:30 часот, и во недела (18.03.2018) од 12:00-14:00 часот, и од 17:00-19:00 часот.
За повеќе информации следете ја нашата фан-страна https://www.facebook.com/igrotekabajka/ на Facebook и бидете во тек со сите новости и информации, или јавете се во игротеката на 071-398-032.