Оваа недела во спортскиот центар ,,Јане Сандански" имаме два натпревари и креативна работилница во игротека ,,Бајка".
Во вторник (13.03.2018) од 17:45 часот, машкиот тим на Вардар игра против тимот на Нексе (СЕХА лига) во големата сала. Билетот изнесува 50 денари.
Исто така, во вторник од 18:00 часот во малата сала на ,,Јане Сандански", кошаркарскиот тим на МЗТ Скопје Аеродром се среќава со Фени Индустри (домашно првенство). Билетите исто така чинат 50 денари.
Во четврток (15.03.2018) во игротека ,,Бајка" имаме креативна работилница, детални информации ќе бидат објавени наскоро.