Пристигна новата пролет-лето 2018 колекција на данскиот бренд Hummel. Искористете го промотивниот празничен попуст од 20% на целата колекција.
Спортската продавница и Вардар фан-шоп се наоѓаат во западниот дел од Спортскиот центар ,,Јане Сандански".
Контакт: +389 2 2401 984.