Неделна програма во игротека ,,Бајка":
Понеделник (09.04.2018) - Роденденска забава од 18:00-20:00 часот.
Вторник (10.04.2018) - Роденденска забава од 19:30-21:30 часот.
Среда (11.04.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Четврток (12.04.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Петок (13.04.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Сабота (14.04.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Недела (15.04.2018) - Роденденски забави од 12:00-14:00 часот, a потоа ве чекаме во нашата игротека на слободни активности.