Членот на Теннис Парк Скопје, Лука Јанкуловски успеа да триумфира на Отвореното Првенство на Македонија за играчи до 12 години, откако во финалето беше подобар од Филип Панов со резултат од 2-0 во сетови (6-0, 6-1). Честитки!