Програма на роденденски забави и слободни активности во игротека ,,Бајка":
Понеделник (16.04.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Вторник (17.04.2018) - Роденденски забави од 17:00-19:00, и од 19:30-21:30 часот.
Среда (18.04.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Четврток (19.04.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Петок (20.04.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Сабота (21.04.2018) - Роденденски забави од 12:00-14:00 часот, 14:30-16:30 часот, 17:00-19:00 часот, и од 19:30-21:30 часот.
Недела (22.04.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Контакт - 071-398-032.