Тенискиот клуб “Теннис Парк” веднаш крај своите терени има и кафе-бар кој е идеално место за работна пауза, состаноци, средба со блиските или пак роденденски забави. Кафе-барот “Теннис Парк” се наоѓа веднаш до кејот на реката Вардар, и е одличен избор за опуштање по прошетка на кејот.
Во нашиот бар владее опуштена и пријатна атмосфера, со внимателно одбрана музика, љубезен персонал и беспрекорна хигиена.
Во мини паркот кој е дел од кафе-барот, децата може да се анимираат со играчките и лулашките.
Посетете нé и уверете се зошто кафе-барот “Теннис Парк” е одличен избор да се релаксирате.
За повеќе информации посетете ја нашата веб страна scjanesandanski.mk, фан-страната како Спортски центар Јане Сандански и на инстаграм како scjanesandanski.