Понеделник (07.05.2018) - Слободни активности.
Вторник (08.05.2018) - Слободни активности.
Среда (09.05.2018) - Слободни активности.
Четврток (10.05.2018) - Слободни активности.
Петок (11.05.2018) - Слободни активности.
Сабота (12.05.2018) - Роденденска забава од 17:00-19:00 часот.
Недела (13.05.2018) - Роденденски забави од 12:00-14:00, 14:30-16:30, 17:00-19:00, и од 19:30-21:30 часот.