Подготовките за beach body одамна започнаа во нашиот аеробик центар.
Нашите инструкторки Мартина и Моника се тука да ви помогнат да го доведете телото до посакуваната форма.
Слободни места во аеробик центарот имаме во понеделник, среда и петок од 17:30 часот во Total body workout групата, и од 18:30 часот во Body Sculp групата.
Вторник, четврток имаме од 18:30 часот Кемпо, и од 19:30 часот во мат пилатес групата. Овие групи во сабота имаат тренинг од 10:00 часот - Power pilates.
Контакт: 070-268-048.