Оваа недела во понеделник (14.05.2018), Бардар се среќава со Металург во Купот на Македонија од 17:00 часот.
Во вторник (15.05.2018) од 17:00 часот има уште еден натпревар од Купот на Македонија.
Среда (16.05.2018) од 16:30 часот, женскиот тим на Вардар игра со тимот на Металург.