Понеделник (05.11.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Вторник (06.11.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Среда (07.11.2018) - Креативна работилница од 18ч.
Четврток (08.11.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Петок (09.11.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Сабота (10.11.2018) - Роденденска забава од 17:00-19:00 часот.
Недела (11.11.2018) - Слободни активности во текот на целиот ден.