Оваа недела во големата сала на ,,Јане Сандански" имаме два натпревари.
Во вторник (06.11.2018) од 20.45 часот, Вардар игра со тимот на Нексе (СЕХА Лига).
Цената на билетот изнесува 50 денари.
Во недела (11.11.2018) од 17.00 часот, Вардар се среќава со Барселона. Натпреварот е од Лигата на шампионите.
Картата изнесува 350 денари.
Во среда (06.11.2018) во игротека ,,Бајка" ќе имаме и креативна работилница.