Во среда (07.11.2018) игротека ,,Бајка" организира нова есенска работилница.
Со почеток во 18:00 часот, дечињата заедно со нашите дадилки ќе прават венчиња од есенски лисје.
Работилницата трае еден час, а влезот за секое дете чини 100 денари.
Ве очекуваме сите да се дружиме заедно.
Возрасните ги покануваме во нашиот бар, на терасата или во внатрешниот дел од барот.