Најопремениот фитнес центар, теретаната каде тренираат ракометарите и ракометарките на Вардар и други врвни спортисти, местото каде се најспремните фитнес инстурктори – фитнес центарот Cybex.
Справите и реквизитите се на место, фитнес инструкторите подготвени, а полека пристигнува и новата летна сезона. Резервирајте го вашето место на време и одберете ја членарината која вам ви одговара.
Фитнес центарот Cybex ви нуди повеќе опции во зависност од временскиот период кога сакате да го направите тренингот. Членарините пред 17 часот за два пати неделно изнесуваат 1.200 денари, за 3 пати неделно 1.500 денари, а за 7 пати неделно пред 17 часот 1.800 денари. По 17 часот, два пати неделно 1.500 денари, три пати неделно 2.000 денари, и членарините за седум пати неделно по 17 часот се 2.500 денари.
Еднократен влез во теретаната е 300 денари. Резервирајте на 2400-075.
Хигиената и професионалноста се на прво место во нашиот фитнес центар.
За повеќе информации посетете ја нашата веб страна scjanesandanski.mk, фан-страната како Спортски центар Јане Сандански и на инстаграм како scjanesandanski.