ТК Теннис Парк располага со четири терени на земјена подлога, а во овој период од годината два од нив се покриени со балони од италијанската фирма Teloni Poletti.
Двата терени се затоплени преку геометрални топлински пумпи, и овозможуваат совршена температура, пријатна за играње тенис.
Во балоните нема непријатни мириси, и воздухот не е загаден.
Сите љубители на тенисот кои сакаат да се рекреаираат со партнер, или друштво во ТК Теннис Парк, задолжително однапред треба да го резервираат својот термин, а цената за еден час изнајмување на теренот изнесува 1000 денари.
Резервирајте на 071376992.
За повеќе информации посетете ја нашата веб страна scjanesandanski.mk, најдете нé на facebook како Спортски центар Јане Сандански, и на инстаграм scjanesandanski.