Oваа недела подгответе се да го бодриме Вардар кој во сабота (16.02.2019) oд 17.30 часот во големата сала против Веспрем. Натпреварот е од Лигата на шампионите, а картите чинат 350 денари.
Во игротека ,,Бајка" имаме роденденски забави и слободни активности:
Слободни активности во понеделник, среда, четврток и петок. А роденденски забави имаме во вторник од 19:30-21:30 часот, сабота од 12:00-14:00 часот, 17:30-19:30 часот, и од 19:30-21:30 часот, и во недела од 17:00-19:00 часот, и од 19:30-21:30 часот.
Спортската продавница на Hummel има 45% намалување на целата женска колекција.