Како до најбрзи и видливи резултати?
Како до топ форма на телото за на плажа?
High intensity interval програмата во аеробик центарот при СЦ ,,Јане Сандански” е одговорот. Во оваа програма вклучени се кардиоваскуларни вежби, плиометрија и интервални тренинзи. Брзите и неверојатни резултати се најголема причина зошто луѓето се навлекуваат на оваа програма. Вежбите се кратки, специфични и интезивни.
Резултати од оваа дисциплина се доста видливи, помагаат во оформување на мускулите, а во комбинација со правилна исхрана ќе ги достигнете посакуваните резултати уште побрзо.
Понеделник, среда и петок од 20:30-21:30 часот, вторник и четврток од 19:30-20:30 часот.
Контакт: 071-388-306