Понеделник (04.03.2019) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Вторник (05.03.2019) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Среда (06.03.2019) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Четврток (07.03.2019) - Креативна работилница од 19.00ч.
Петок (08.03.2019) - Слободни активности во текот на целиот ден.
Сабота (09.03.2019) - Роденденски забави од 12:00-14:00 часот, 14:30-16:30 часот, и од 17:00-19:00 часот.
Недела (10.03.2019) - Роденденски забави од 12:00-14:00 часот, и од 17:00-19:00 часот.