Oваа недела во спортскиот центар ,,Јане Сандански" ќе се одиграат два натпревари.
МЗТ Скопје аеродром игра со Приморска во четврток (04.04.2019) од 18 часот. Билетот чини 100 денари, а натпреварот е од АБА лигата 2.
Во петок (05.04.2019) ќе се одигра финалето помеѓу МЗТ Скопје Аеродром и Приморска со почеток во 20 часот.
Карти може да купите на билетарата при спортскиот центар.