Овој четврток (11.04.2019) во игротека Бајка имаме нова креативна работилница.
Дечињата ќе креираат и бојат бубамари и пеперутки со помош на нашите дадилки.
Работилницата трае еден час, а влезот за секое дете чини 100 денари.
Ве очекуваме да се забавуваме!