Во петок (19.04.2019) со почеток во 19.00 часот во игротека Бајка ги покануваме сите дечиња на нова креативна работилница. 
На оваа работилница ќе изработуваме виножита од хартија, ќе боиме и со помош на нашите дадилки ќе ги изработуваме во една поинаква форма.
Влезот за секое дете е 100 денари.
Ве очекуваме на уште едно интересно дружење!