Во вторник (23.04.2019) од 19.00 часот во игротека Бајка имаме креативна работилница по повод празникот Велигден.
Дечињата ќе изработуваат велигденски зајчиња и кошнички за велигденските јајца.
Нашите дадилки ќе бидат тука да им помогнат во изработката, и секако ќе се погрижат дечињата да се забавуваат.
Влезот за секое дете чини 100 денари.
Ве очекуваме!