Успешно завршени и финалните мечеви на Отворено Првенство на Македонија до 16г.
Во машка конкуренција Марко Стоилковски го освои првото место против Мал Агуши.
Во женска конкуренција Ива Кузмановска триумфираше над Симона Ангелова.
Честитки до победниците!