Кафе бар Теннис Парк кој е дел од Спортскиот Центар Јане Сандански, лоциран е веднаш кај кејот на реката Вардар. Има одлична опуштена атмосфера во текот на целиот ден со внимателно одбрана музика, љубезен персонал и беспрекорна хигиена.
Терасата на Теннис Парк е одличен избор за деловни состаноци, средба со вашите блиски, организирање родендени и различни прослави. Во паркот на Теннис Парк децата може да се анимираат со играчките и лулашките. Специјално за вашите прослави Хотел Русија подготвува извонреден кетеринг.