Понеделник (24.06.2019), вторник (25.06.2019), среда (26.06.2019), и за време на викендот сабота (29.06.2019) и недела (30.06.2019) имаме слободни активности во текот на целиот ден.
Во четврток (27.06.2019) имаме кративна работилница од 19.00 часот. Влезот за секое дете чини 100 денари.
Во петок (28.06.2019) имаме роденденска забава за Мила и Наум од 19.30-21.30 часот.