Во четврток (27.06.2019) во игротека Бајка имаме нова креативна работилница.
Одлучивме овој пат да го изработуваме омилениот летен десерт на сите деца - СЛАДОЛЕД! 
Сите дечиња заедно со нашите дадилки од хартија ќе изработуваат сладоледи, а пред се ќе се дружиме и забавуваме!
Започнуваме од 19.00 часот, а влезот за секое дете чини 100 денари.
Ве очекуваме!